Indsigt

Timeløns ansættelses aftaler underskrives hurtigt, nemt og sikkert med ePact digitale NemId signaturer

Timeløns ansættelses aftaler underskrives hurtigt, nemt og sikkert med ePact digitale NemId signaturer

 

Uanset om det er egne standardansættelsesaftaler eller ansættelsesbeviser for det pågældende overenskomstområde for timelønnede medarbejdere, er ansættelsesaftaler underskrevet digitalt juridisk bindende og meget mere sikker da underskriveren bliver identificeret med en unik NemId signatur.

Det er selvfølgelig også en meget hurtigere måde at få standard ansættelsesaftaler underskrevet på, også selv om der ansættelsesaftaler der er reguleret af en overenskomst på det pågældende område eller fag. Digital underskrift er specielt effektivt, hvis der er geografisk afstand, tidszoner, eller det er mange medarbejdere, der er brug for at få ansat inden for kort tid, eller hvor det ikke umiddelbart er muligt at mødes inden en given tidsfrist. 

Hvis der er flere dokumenter, der skal underskrives, ud over ansættelsesaftalen, der er måske et fortrolighedsdokument, en pensionsaftale og i nogle tilfælde kan der være en sundhedsforsikring, og med mange typer af aftaler, hvor det er vigtigt at dokumenterne underskrives i en bestemt rækkefølge.

 

Features:

Upload kontrakt, udfyld med navn og email adresser på dem der skal underskrive og tryk send.

Det er enkelt at vælge underskriftrækkefølge på dokumenter og personer, for eksempel at det er den medarbejder, der underskriver først, og til sidst arbejdsgiveren.

Underskrift at dokumenter i en bestemt rækkefølge kan selvfølgelig også håndteres af ePact. Når dokumenter er uploaded til sagen – simpel Drag and Drop, kan det bestemmes hvilken rækkefølge dokumenterne skal underskrives i og af hvem!

Det er muligt at inkludere eventuelle bilag, men om ikke kræver underskrift for at få en samlet sag med alle relevante dokumenter.

ePact Dashboard giver et hurtigt overblik over hvem der har skrevet under, og hvem der mangler, og der kan udsendes automatiske påmindelser til dem, der mangler.

Prøv ePact nu og få 10 GRATIS signaturer

Det har aldrig været lettere og
hurtigere at indhente
underskrifter

Tilmeld dig