Indsigt

Underskriv lejekontrakt om privat bolig med ePact

Underskriv lejekontrakt til privat bolig med ePacts digitale signaturer

Lejekontrakter vedrørende private boliger er omfattet af den almindelige lejelov.

Disse lejekontrakter kan underskrives digitalt og er juridisk bindende og mere sikre, da underskriverne bliver identificeret med en unik NemId-signatur. Det er selvfølgelig også en meget hurtigere måde at få lejekontrakten underskrevet på.

Features:

Upload lejekontrakten, udfyld med navn og emailadresser på dem, der skal underskrive, og tryk send.

Enkelt at vælge underskrift rækkefølge på dokumenter og personer. For eksempel at det er lejer der underskriver først, og til sidst udlejer.

ePacts Dashboard giver et hurtigt overblik over hvem der har skrevet under, hvem der mangler, og der kan udsendes automatiske påmindelser til dem, der mangler at underskrive.

Tip:

Lejeloven har mange bestemmelser, som ikke kan fraviges til skade for lejer. Mange kommuner er også omfattet af boligreguleringsloven, hvilket betyder, at udlejer ikke frit kan fastsætte lejen. Hvor underskrivelsen af lejekontrakten er ligetil, er udarbejdelsen af lejekontrakt og fastsættelse af lejeniveau således ikke altid let. Overvej, om du kan bruge Transport- og Boligministeriets standardlejekontrakt type A for privat udlejningsbyggeri, eller type U ved udlejning af enkeltværelser.

 

Prøv ePact nu og få 10 GRATIS signaturer

Det har aldrig været lettere og
hurtigere at indhente
underskrifter

Tilmeld dig