Indsigt

Underskriv fremlejekontrakter, hurtigt, nemt og sikkert

Underskrivning af fremlejekontrakter 

Hel eller delvis fremleje er en mulighed for lejer til at få dækket en del af sine egne lejeudgifter.

Fremlejekontrakter underskrevet digitalt er juridisk bindende og meget mere sikre da underskriveren bliver identificeret med en unik NemId-signatur. Det er selvfølgelig også en meget hurtigere måde at få fremlejekontrakten underskrevet på.

Features:

Upload kontrakt, udfyld med navn og email adresser på dem der skal underskrive og tryk send.

Enkelte vælger underskriftrækkefølge på dokumenter og personer. For eksempel at det er fremlejetager, der underskriver først, og til sidst fremlejegiver.

Hvis der er flere dokumenter, der skal underskrives, og hvor det er vigtigt med en bestemt underskriftrækkefølge, kan dette selvfølgelig også håndteres af ePact. Når dokumenter er uploaded til sagen – simpelt med Drag and Drop - kan det bestemmes i hvilken rækkefølge dokumenterne skal underskrives og af hvem!

Det er muligt at inkludere eventuelle bilag, som for eksempel husorden, tegningsoversigt med mere, men som ikke kræver underskrift for at få en samlet sag med alle relevante dokumenter.

ePact Dashboard giver et hurtigt overblik over hvem der har skrevet under, hvem der mangler og der kan udsendes automatiske påmindelser til dem, der mangler.

Tip:

Husk at checke, om der er fremlejeret. I lejeforhold omfattet af erhvervslejeloven skal det fremgå af fremlejegivers lejekontrakt med udlejer.

Prøv ePact nu og få 10 GRATIS signaturer

Det har aldrig været lettere og
hurtigere at indhente
underskrifter

Tilmeld dig