Indsigt

Funktionær ansættelses kontrakter underskrives hurtigt, nemt og sikkert med ePact digitale NemId signaturer

Funktionær ansættelses kontrakter underskrives hurtigt, nemt og sikkert med ePact digitale NemId signaturer

 

Ansættelseskontrakter for funktionærer underskrevet digitalt er juridisk bindende og meget mere sikre, da underskriveren bliver identificeret med en unik NemId signatur.

Det er også en hurtigere måde at få funktionæransættelseskontrakten underskrevet på, specielt hvis der er geografisk afstand, tidszoner, eller hvor det ikke umiddelbart er muligt at mødes inden en given tidsfrist. 

Hvis der er flere dokumenter, der skal underskrives, ud over ansættelsesaftalen, er der måske et fortrolighedsdokument, personalepolitik, IT-politik, en bonusaftale, i nogle tilfælde kan der være et warrantsprogram, og mange flere typer af aftaler, og hvor det er vigtigt at dokumenterne underskrives i en bestemt rækkefølge.

 

Features:

Upload kontrakt, udfyld med navn og emailadresser på dem der skal underskrive, og tryk send.

Du vælger let underskriftsrækkefølge på dokumenter og personer. Det kan være, at det er medarbejderen, der underskriver først, og til sidst arbejdsgiveren.

Det er muligt at inkludere eventuelle bilag, men om ikke kræver underskrift for at få en samlet sag med alle relevante dokumenter.

ePact Dashboard giver et hurtigt overblik over hvem der har skrevet under, hvem der mangler og der kan udsendes automatiske eller manuelle påmindelser til dem, der mangler.

Prøv ePact nu og få 10 GRATIS signaturer

Det har aldrig været lettere og
hurtigere at indhente
underskrifter

Tilmeld dig